Butikker-til-salg.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butik til leje i Middelfart

340 m2 butik i Middelfart til leje

340 m² butikslokale, velegnet til evt. fitness – Middelfart Midtpunkt

340 m² butikslokale, velegnet til evt. fitness – Middelfart Midtpunkt
Med Middelfarts vel nok bedste placering ved siden af stationen, og kun få minutters gang til gågaden, udlejes 340 m² i ”Middelfart Midtpunkt”. Denne velfungerende ejendom huser i dag mange spændende lejere som tandlæge, fysioterapi, hørecenter, kontorer m.m.

Middelfart er en driftig handelsby, med mange butikker der giver kunderne et alsidigt udvalg, inden for næsten alle brancher.

Nær lejemålets beliggenhed finder du Middelfart Station, Milling Hotel Park, Kvickly og byens rådhus. Oplandet og bosætningsmulighederne gør det attraktivt, at placere sin virksomhed i området.

Lejemålet, som er klar til overtagelse, er velegnet til undervisning, øve- eller træningslokale eller butikslokale eller til anden benyttelse, hvor der eventuelt er behov for let adgang til Middelfart by, og et ønske om at bo i en velfungerende og velordnet ejendom sammen med andre erhvervsdrivende.

Efter nærmere aftale, er der mulighed for ændringer i lejemålets indretning således lejemålet passer netop dit behov. Lejemålet har sidst været udlejet til Lær Dansk, og er nu ledigt efter Lær Dansk ikke længere har nogen særlig aktivitet i området.

Der medfølger 2 stk. gratis parkeringspladser til lejemålet. Derudover er der 2 timers gratis kundeparkering. Som nabo er Middelfart Station, hvor der herfra er direkte forbindelse til Odense, Fredericia og Vejle.