Butikker-til-salg.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butik til leje i Odense C

195 m2 butik i Odense C til leje

195 m2 butik i 5000 Odense C

Butikslejemål i 2 plan beliggende i det attraktive Vintapperstræde.

Vintapperstræde ligger midt i Odenses net af gågader og er en helt særlig gågade fyldt med specialbutikker, cafeer og restauranter. Gaden er hyggelig, snoet og fyldt med charmerende unikke huse. Her emmer af en helt unik stemning - Odenses latinerkvarter.

Gaden byder ikke kun på unikke shoppe- og spisemuligheder. Ved særlige lejligheder kan du også opleve livemusik. Samtidig danner gaden ramme om forskellige aktiviteter i løbet af året.

Selve lejemålet ligger i starten af Vintapperstræde ved indgangen fra Vestergade siden. Lejemålets facade har et præg af gammel håndværksbygning med vindueskarnapper. Der er mulighed for vareudstilling foran forretningen.

Indretningen er med et regulært butiksareal i stueplan med pæne gulve. Indvendig god trappe fra butikken til 1. salen - ligeledes med pæne gulve samt 2 toiletter. 1. salen har tidligere været anvendt til frisørsalon. Endvidere forefindes kontor og lager på 2. salen.

Lejemålet har et væld af anvendelsesmuligheder, så kontakt Nordicals for en fremvisning.
Tak for din interesse i ejendommen
Sagsprospektet vil blive sendt til din mail, men du kan også se det med det samme på nedenstående link.
Tak for din henvendelse. Din besked vil blive behandlet hurtigst muligt.
Få besked om nye ejendomme før andre
Tak for din tilmelding
Vi har noteret dine ønsker.
Vi kontakter dig, s...