Butikker-til-salg.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butik til leje i Greve

butik i Greve til leje

En invitation til din drøm

Strøget skinner op ad strandvejen og åbner dørene til dette betagende butikslejemål på 136 m2. Her møder du et strejf af New Yorker-stil med rå beton gulve og store smukke vinduespartier, der pirrer din nysgerrighed med sprossernes charme. Lokalets loft svæver højt over dig, og dets kubistiske design træder i karakter. Det er et virkelig spændende lokale, hvor rå stil og raffinement smelter sammen i en unik harmoni.

Bag lokalet gemmer en lille overdækket gårdhave sig, som kun venter på at blive opdaget. Foran byder et stort flisebelagt område velkommen til udstillinger eller en solrig terrasse, hvor drømme kan fødes og nydes under den strålende sol. Denne ejendom og dette lokale er en perle med en perfekt beliggenhed på Greve Strandvej, der inviterer til en enestående oplevelse.

Lejemålet omfatter et stort og åbent butikslokale, der møder verden med imponerende udstillingsvinduer, der spejler sig i strandvejens pulserende liv. Her findes også et toilet og et fyrrum med naturgasfyr, der sikrer komfort og bekvemmelighed.

Med fine parkeringsforhold og en gunstig trafikal beliggenhed i nærheden af Greve S-tog station og Greve Midtby Center, er dette lokale velegnet til både butik og showroom.

Dette sjældent udbudte erhvervslokale er din invitation til at omsætte dine drømme til virkelighed. Lad din mavefornemmelse guide dig til et sted, hvor potentialet er ubegrænset, og din succes kan blomstre.