Butikker-til-salg.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butik til leje i Viborg

121 m2 butik i Viborg til leje

En af Viborgs bedste beliggenheder - i alt ca. 121 kvm på Hjultorvet

På Hjultorvet, på en af Viborgs allerbedste beliggenheder, finder du dette super spændende og unikke erhvervslejemål. Et totalrenoveret lejemål, der er renoveret efter strenge krav grundet fredningsregler.

Her får du et eksklusivt og attraktivt erhvervslejemål med sjæl og historie, med en absolut topbeliggenhed i Viborgs smukke og attraktive gågader. Beliggenhed og synlighed for lejemålet er helt unikt og ideelt til dem, der ønsker at drive virksomhed i hjertet af Viborg og have en synlig placering til at tiltrække kunder.

Et super spændende erhvervslejemål, hvor der f.eks. kunne være en hyggelig café eller en anden spændende kreativ forretning.

Den klassiske bygning på Hjultorvet, centralt beliggende i byen, blev oprindeligt bygget til Danmarks første kreditforening. Senere flyttede Hedeselskabet ind. Og sidst har den markante bygning huset Viborg Museum. bygningen er fredet og er ombygget og istandsat med respekt for Viborgs historie.

Hjultorvet har en interessant historie, som kan spores tilbage til middelalderen, hvor det var en vigtig handelsplads og mødested for lokale og handelsrejsende. I dag er Hjultorvet stadig et vigtigt samlingspunkt i Viborg, og der er et populært sted at afholde forskellige kulturelle og sociale arrangementer.

Hjultorvet ligger i Viborgs centrum og er et af byens travle torve. Omkranset af butikker, restauranter og caféer er torvet på hverdage centrum for meget færdsel